LET OP: Ons 25-jarig jubileum zouden wij op 3 oktober 2020 in de Stadshal van de schouwburg te Den Helder vieren. Helaas is dit ivm de Corona maatregelen niet mogelijk. Wij hebben moeten besluiten om dit te verplaatsen naar 2021 op het moment dat dit weer mogelijk is. Wij informeren u vroegtijdig wanneer dit zal zijn. Vindt u zingen leuk? Er is weer plaats voor vrouwen (alten en sopranen) en mannen (bassen en tenoren) die ons willen komen versterken. Stuur ons een bericht via de button “aanmonsteren”, dan nemen wij contact met u op.

Kerstkoor Huysdennen

Al een aantal jaren bestaat het Kerstkoor Huysdennen, een projectkoor samengesteld uit leden van het Huisduinerkoor, leden uit andere koren en mensen die van zingen houden.

Vanaf september begint dit koor met oefenen. Zodra u zich daarvoor kunt aanmelden zullen wij dit op onze site vermelden.