LET OP: Ons projectkoor “Huysdennenkoor” met 50 deelnemers verzorgt een heerlijke kerstuitvoering. Zondag 11 december in het Dorpshuis te Huisduinen aanvang 15.00 uur toegang is vrij maar er is beperkt plaats, Vrijdag 16 december in het Kerkje van Schagerbrug aanvang 20.00 uur, entree 3,00 euro incl. Glühwein of warme chocomel, vrijdag 23 december in de Ontmoetingskerk te Julianadorp, aanvang 20.00 uur, entree 2,00 euro. Wij nodigen u graag uit om te komen luisteren.

Ons 20-jarig bestaan en onze sponsoren

HET HUISDUINERKOOR BESTOND IN 2015 20 JAAR EN DIT HEBBEN WIJ GROOTS GEVIERD!!!!!

Ons jubileumconcert werd gehouden op zaterdag 7 november voor een volle zaal, in de nieuwe schouwburg De Kampanje.

Ons optreden werd opgeluisterd door twee bekende artiesten, nl: Astrid Nijgh en Jeroen Zijlstra en de avond werd wel erg gezellig afgesloten met een optreden van de BinnenBand.

We hebben lang gerepeteerd om hetgeen we hebben neergezet, voor elkaar te krijgen. Onze dirigent Cees Arends had een geweldig draaiboek gemaakt.
Voor de pauze was ons koor te zien op de kade van de haven. Wij waren dus ook als zodanig verkleed wat binnenin ons koor tot veel hilariteit heeft geleid!

Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren die u hieronder aantreft (in willekeurige volgorde):