LET OP: Ons 25-jarig jubileum vieren wij op 3 oktober 2020 in de Stadshal van de schouwburg te Den Helder, verdere info volgt snel.  Vindt u zingen leuk? Er is weer plaats voor vrouwen (alten en sopranen) en mannen (bassen en tenoren) die ons willen komen versterken. Stuur ons een bericht via de button “aanmonsteren”, dan nemen wij contact met u op.

Ons 20-jarig bestaan en onze sponsoren

HET HUISDUINERKOOR BESTOND IN 2015 20 JAAR EN DIT HEBBEN WIJ GROOTS GEVIERD!!!!!

Ons jubileumconcert werd gehouden op zaterdag 7 november voor een volle zaal, in de nieuwe schouwburg De Kampanje.

Ons optreden werd opgeluisterd door twee bekende artiesten, nl: Astrid Nijgh en Jeroen Zijlstra en de avond werd wel erg gezellig afgesloten met een optreden van de BinnenBand.

We hebben lang gerepeteerd om hetgeen we hebben neergezet, voor elkaar te krijgen. Onze dirigent Cees Arends had een geweldig draaiboek gemaakt.
Voor de pauze was ons koor te zien op de kade van de haven. Wij waren dus ook als zodanig verkleed wat binnenin ons koor tot veel hilariteit heeft geleid!

Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren die u hieronder aantreft (in willekeurige volgorde):