LET OP: Ons 25-jarig jubileum vieren wij op 3 oktober 2020 in de Stadshal van de schouwburg te Den Helder, verdere info volgt snel.ย  Vindt u zingen leuk? Er is weer plaats voorย vrouwen (alten en sopranen) en mannen (bassen en tenoren) die ons willen komen versterken. Stuur ons een bericht via de button “aanmonsteren”, dan nemen wij contact met u op.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.94.109 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
48 berichten.
freek van der wolde uit den helder schreef op 18 april 2020 om 18:31:
ik vraag mij af,of wij ooit nog weer kunnen gaan zingen,met deze 1 1/2 meter regeling.
Mavis en Joke uit hippolytushoef schreef op 10 februari 2020 om 17:54:
erg jammer dat het optreden in de watersnip niet door ging . wij hopen op een nieuwe kans
Ab Borkent uit Callantsoog schreef op 9 februari 2020 om 19:03:
Helaas kon ons optreden in Petten vandaag (9 februari) geen doorgang vinden. De busondernemer vond het niet verantwoord om met deze harde wind te gaan rijden. Een terechte beslissing. Hopelijk gaan wij dit optreden binnenkort inhalen, wij houden u op de hoogte.
Mieke uit Callantsoog schreef op 31 januari 2020 om 13:36:
Wat leuk dat jullie in Petten gaan optreden! Ik ben erbij hoor. Ik heb jullie al zo vaak gezien en gehoord dus wil dit niet missen. Tot de 9e
Hendrik uit Grootebroek schreef op 29 januari 2020 om 14:22:
Goed gedaan Ab zijn wij weer op de hoogte van dat gene wat ons te wachten staat en je kan mag weer terug kijken.
freek van der wolde uit den helder schreef op 28 januari 2020 om 11:05:
weet niet wat er allemaal veranderd is,maar kan mijn goedkeuring verkrijgen.maar de vorige die het beheerde,deed het ook uitstekend.moest ik even kwijt.
Marco uit Pomperstad schreef op 7 september 2019 om 08:11:
Vandaag wordt het weer een dag op Maet. We hebben er weer zin an.
cees uit anna paulowna schreef op 25 mei 2019 om 20:39:
Trots op "mijn" koor.. goed en spetterend optreden op de dag van de muziek!!!
Jan Meijer uit Den Burg schreef op 2 april 2019 om 19:31:
Op 30 maart waren wij, het Oudeschildervisserskoor, in Question Plaza uitgenodigd door het Huisduinerkoor om samen met hen een middag te verzorgen: een volle bak en een een spetterend optreden. En er werd ook nog een heel mooi filmpje van gemaakt.
Caroline Mensink uit Huisduinen schreef op 2 april 2019 om 09:51:
Tjonge Frans en Gerda, wat hebben jullie dit weer fantรกstisch gedaan!? Erg bedankt hoor.
Sonja Nicasie uit Juliananadorp schreef op 2 april 2019 om 08:22:
Wat een leuke film van het op treden op Texel
Rene Straates uit Apeldoorn schreef op 19 januari 2019 om 18:47:
Wat een leuk optreden in Zwaar. En wat een veranderingen. Nieuwe oefenlokatie en ik zie dat Hendrik ook weer van de partij is.
Sjoerd uit Julianadorp schreef op 11 januari 2019 om 13:47:
Beste Frans, mijn foto's zijn doorgestuurd naar Marianne. Wat doe je met jouw foto's?
Admin-antwoord:
Beste Sjoerd, dit is doorgegeven aan Frans met het verzoek om contact met je op te nemen.
Sjoerd uit Julianadorp schreef op 26 december 2018 om 17:07:
Bedankt Frans, Prima filmpje weer!! Leuke herinnering
Caroline uit Huisduinen schreef op 24 december 2018 om 20:59:
Frans en Gerda wat een prachtig filmpje over ons projectkoor Huysdennen!! Erg bedankt.
Marianne schreef op 24 december 2018 om 20:55:
Wat een ontzettend leuk filmpje van Huysdennen ?heel erg bedankt !ik vind het prachtig gemaakt ?
Marianne uit Huisduinen schreef op 30 augustus 2018 om 13:07:
Wat een leuke fotos ?heel erg bedank Ab en natuurlijk ook Gerda en Frans voor het plaatsen op de site ! En we hebben ons zeker goed laten zien en horen ??
Ab Borkent uit Callantsoog schreef op 30 augustus 2018 om 10:27:
Het was weer een geweldig optreden in Dronten, 3 maal laten zien waar wij toe in staat zijn en daarmee een mooi visitekaartje afgegeven. Ook de foto's op onze website zien er weer prachtig uit, kortom: Top.
Caroline Mensink uit Huisduinen schreef op 21 april 2018 om 17:40:
Gerda en Frans. De wesite ziet er (als vanouds) prachtig uit!!!! Bedankt weer.?
marianne uit huisdiuinen schreef op 20 maart 2018 om 14:05:
Heel erg bedankt Gerda en Frans ! onze site ziet er fantastisch uit en ook heel leuk met de foto's van onze thuishaven , een dikke?