LET OP: Het Huisduinerkoor is terug op Huisduinen, wij oefenen iedere maandagavond vanaf 19.30 uur in het Dorpshuis te Huisduinen. Vindt u zingen leuk? Er is weer plaats voor vrouwen (alten en sopranen) en mannen (bassen en tenoren) die ons willen komen versterken. Stuur ons een bericht via de button “aanmonsteren”, dan nemen wij contact met u op.

Onze filmpjes

Oudeschilder Visserskoor ontmoet Huisduinerkoor 30 maart 2019 (kort overzicht).

Korenfestival 13 januari 2019 in Zwaag.(kort overzicht).

Een impressie van ons optreden tijdens Sail 2017 in Den Helder.

Een filmpje van ons optreden ‘Botvieren’ in het Dorpshuis in Huisduinen op 24 mrt 2017

Dit filmpje is van het Theaterweekend in de KeyKegzaal van de Kampanje in Den Helder 21-01-2017.

Dit zijn filmpjes van het jubileumconcert van ons 20 jarig bestaan. Van de laatste 2 filmpjes zijn de beelden getoond tijdens ons optreden op een groot scherm achter het koor

N.B.: De filmpjes zijn gelinkt met YouTube. Indien menu uit beeld is Scroll omhoog.