Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.156.51.193 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
32 berichten.
Marianne uit Huisduinen schreef op 30 augustus 2018 om 13:07:
Wat een leuke fotos ๐Ÿ‘heel erg bedank Ab en natuurlijk ook Gerda en Frans voor het plaatsen op de site ! En we hebben ons zeker goed laten zien en horen ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘
Ab Borkent uit Callantsoog schreef op 30 augustus 2018 om 10:27:
Het was weer een geweldig optreden in Dronten, 3 maal laten zien waar wij toe in staat zijn en daarmee een mooi visitekaartje afgegeven. Ook de foto's op onze website zien er weer prachtig uit, kortom: Top.
Caroline Mensink uit Huisduinen schreef op 21 april 2018 om 17:40:
Gerda en Frans. De wesite ziet er (als vanouds) prachtig uit!!!! Bedankt weer.๐Ÿ˜š
marianne uit huisdiuinen schreef op 20 maart 2018 om 14:05:
Heel erg bedankt Gerda en Frans ! onze site ziet er fantastisch uit en ook heel leuk met de foto's van onze thuishaven , een dikke๐Ÿ’‹
Rene Straates uit Den Helder schreef op 24 december 2017 om 16:35:
Huisduiner koor Dank voor 4 geweldige jaren. Ik zal jullie blijven volgen o.a. door middel van de prachtige site
Admin-antwoord door: Administrator
Dank je Rene, Leuk dat je ons blijft volgen, wie weet zien we elkaar waar dan ook in het land.
Edith schreef op 30 juni 2017 om 13:05:
Wat een prachtige impressie sail 2017.ik heb er erg van genoten.zo leuk. Edith
Caroline Mensink schreef op 28 juni 2017 om 16:03:
Het ziet er weer prachtig uit allemaal. En fijn dat het gastenboek weer op orde is. Voor allemaal: EEN FIJNE VAKANTIE en tot 4 september!!
Monique Abbink uit Den Helder schreef op 23 juni 2017 om 20:39:
Hallo lieve koorleden, Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het bezoek aan onze school. Wij hebben genoten! Het maakte onze themaweek compleet. Succes op Sail en een fijne vakantie voor jullie allemaal. โ˜€๏ธ
Marianne mensink uit Huisduinen schreef op 13 juni 2017 om 18:14:
Wat fijn dat het gastenboek weer te gebruiken is ?Wat hebben jullie snel zoveel leuke foto's van ons optreden in meppel erop gezet , heel leuk , erg bedankt ??
freek van der wolde schreef op 27 maart 2017 om 16:38:
het was weer geweldig,vrijdag en zondag.
Admin-antwoord:
Fijn om te horen we hebben allemaal genoten.
Gerda en Frans uit Den Helder schreef op 10 februari 2017 om 12:34:
Bedankt voor de prachtige bloemen die wij hebben ontvangen ter gelegenheid van ons 50 jarig Huwelijk.
Oscar uit Alkmaar schreef op 23 januari 2017 om 00:38:
Wat is de site mooi geworden zeg. Chapeau !!
Admin-antwoord:
Dank je wel Oscar, we zijn er ook erg blij mee.
Sjoerd en Mary uit Julianadorp schreef op 30 december 2016 om 15:12:
Blij dat er toch een video is gemaakt van de optredens. Een prima compilatie, mijn waardering hiervoor is top.
Admin-antwoord:
Dank en het blijft een leuke herinnering he?
Cees Faeseler uit Den Helder schreef op 28 december 2016 om 12:41:
Gerda en Frans, Wij hebben van de film en de muziekopname genoten. Mooi gemaakt.
Admin-antwoord:
Dank voor dit mooie compliment.
Herman uit Den Helder schreef op 28 december 2016 om 08:05:
Heel mooi gedaan Frans en Gerda. En voor alle koorleden, Het was een groot plezier om samen zoiets moois voor elkaar te krijgen
Admin-antwoord:
Bedankt voor dit leuke bericht.
Cees Arends uit Anna P schreef op 27 december 2016 om 01:51:
Goed gelukt deze film van het Huysdennen koor. Bedankt Frans en Gerda. Het koor en muzikanten van mijn kant nogmaals bedankt.
Admin-antwoord:
Bedankt voor deze leuke reactie.
Caroline Mensink uit Huisduinen schreef op 26 december 2016 om 11:52:
Net even in het menu naar 'Kerstkoor Huysdennen' gekeken en wil Frans en Gerda ook hiervoor hartelijk danken! Ziet er geweldig uit! En het was ook weer fantastisch om mee te zingen met dit projectkoor. Een gezond nieuwjaar voor iedereen die dit leest.
Admin-antwoord:
Dankjewel en ook voor jullie een heel gezond 2017.
Rene Straates uit Den Helder schreef op 21 december 2016 om 17:18:
Beste Gerda en Frans Dat ziet er geweldig uit met veel nieuwe filmpjes en fotoalbums. Erg veel werk maar mijn complimenten. Er is geen betere keus de website door jullie te laten verzorgen
Admin-antwoord:
Bedankt voor dit compliment.
freek uit den helder schreef op 14 december 2016 om 16:39:
compliment.ziet er mooi uit.
Admin-antwoord:
Dank je wel, we doen ons best.
Marianne mensink uit Huisduinen schreef op 10 december 2016 om 08:58:
Lieve Frans en Gerda, wat hebben jullie al een hoop werk verzet zeg ! Het ziet er fantastisch uit, de filmpjes zijn ook heel leuk om te zien ! ?
Dank je wel Marianne.