Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.80.157.133 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Edith schreef op 30 juni 2017 om 13:05:
Wat een prachtige impressie sail 2017.ik heb er erg van genoten.zo leuk. Edith
Caroline Mensink schreef op 28 juni 2017 om 16:03:
Het ziet er weer prachtig uit allemaal. En fijn dat het gastenboek weer op orde is. Voor allemaal: EEN FIJNE VAKANTIE en tot 4 september!!
Monique Abbink uit Den Helder schreef op 23 juni 2017 om 20:39:
Hallo lieve koorleden, Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het bezoek aan onze school. Wij hebben genoten! Het maakte onze themaweek compleet. Succes op Sail en een fijne vakantie voor jullie allemaal. โ˜€๏ธ
Marianne mensink uit Huisduinen schreef op 13 juni 2017 om 18:14:
Wat fijn dat het gastenboek weer te gebruiken is ๐Ÿ˜€Wat hebben jullie snel zoveel leuke foto's van ons optreden in meppel erop gezet , heel leuk , erg bedankt ๐Ÿ‘๐Ÿ’‹
freek van der wolde schreef op 27 maart 2017 om 16:38:
het was weer geweldig,vrijdag en zondag.
Admin-antwoord:
Fijn om te horen we hebben allemaal genoten.
Gerda en Frans uit Den Helder schreef op 10 februari 2017 om 12:34:
Bedankt voor de prachtige bloemen die wij hebben ontvangen ter gelegenheid van ons 50 jarig Huwelijk.
Oscar uit Alkmaar schreef op 23 januari 2017 om 00:38:
Wat is de site mooi geworden zeg. Chapeau !!
Admin-antwoord:
Dank je wel Oscar, we zijn er ook erg blij mee.
Sjoerd en Mary uit Julianadorp schreef op 30 december 2016 om 15:12:
Blij dat er toch een video is gemaakt van de optredens. Een prima compilatie, mijn waardering hiervoor is top.
Admin-antwoord:
Dank en het blijft een leuke herinnering he?
Cees Faeseler uit Den Helder schreef op 28 december 2016 om 12:41:
Gerda en Frans, Wij hebben van de film en de muziekopname genoten. Mooi gemaakt.
Admin-antwoord:
Dank voor dit mooie compliment.
Herman uit Den Helder schreef op 28 december 2016 om 08:05:
Heel mooi gedaan Frans en Gerda. En voor alle koorleden, Het was een groot plezier om samen zoiets moois voor elkaar te krijgen
Admin-antwoord:
Bedankt voor dit leuke bericht.
Cees Arends uit Anna P schreef op 27 december 2016 om 01:51:
Goed gelukt deze film van het Huysdennen koor. Bedankt Frans en Gerda. Het koor en muzikanten van mijn kant nogmaals bedankt.
Admin-antwoord:
Bedankt voor deze leuke reactie.
Caroline Mensink uit Huisduinen schreef op 26 december 2016 om 11:52:
Net even in het menu naar 'Kerstkoor Huysdennen' gekeken en wil Frans en Gerda ook hiervoor hartelijk danken! Ziet er geweldig uit! En het was ook weer fantastisch om mee te zingen met dit projectkoor. Een gezond nieuwjaar voor iedereen die dit leest.
Admin-antwoord:
Dankjewel en ook voor jullie een heel gezond 2017.
Rene Straates uit Den Helder schreef op 21 december 2016 om 17:18:
Beste Gerda en Frans Dat ziet er geweldig uit met veel nieuwe filmpjes en fotoalbums. Erg veel werk maar mijn complimenten. Er is geen betere keus de website door jullie te laten verzorgen
Admin-antwoord:
Bedankt voor dit compliment.
freek uit den helder schreef op 14 december 2016 om 16:39:
compliment.ziet er mooi uit.
Admin-antwoord:
Dank je wel, we doen ons best.
Marianne mensink uit Huisduinen schreef op 10 december 2016 om 08:58:
Lieve Frans en Gerda, wat hebben jullie al een hoop werk verzet zeg ! Het ziet er fantastisch uit, de filmpjes zijn ook heel leuk om te zien ! ?
Dank je wel Marianne.
Henriette uit Huisduinen - Den Helder. schreef op 3 december 2016 om 22:03:
Wat geweldig Gerda. Dank je wel voor het bijhouden van de site! Wat fijn dat je dit op je hebt genomen. Henriette van Hamersveld.
Admin-antwoord:
Dank je wel Henriette, we gaan er voor.
Caroline uit Huisduinen schreef op 3 december 2016 om 13:18:
Wat leuk om nu wat meerdere liedjes te horen van onze laatste cd! Toch weer erg leuk om dit te beluisteren hoor. Bedankt weer!
Fijn te horen Caroline.
Rieks Kampherbeek uit Annen schreef op 15 september 2016 om 21:14:
Ik heb op Youtube een film gepubliceerd van jullie optreden in Emmen zondag j.l. De films kun je hier bekijken https://www.youtube.com/watch?v=UNq7Z96Vi9k en op https://youtu.be/QWZe9Mh-4nU Veel kijkplezier
Admin-antwoord:
Bedankt Rieks, Het was een gezellige dag. We hebben genoten!
Gerda Diederich uit Den Helder schreef op 8 augustus 2016 om 19:28:
Helemaal top, zoals het Huisduinerkoor is zo is ook de website, geweldig en heeft een goede uitstraling.
Admin-antwoord:
Dank je wel Gerda. Het was even rustig tijdens de vakantieperiode maar we hopen het nu weer op te pakken.
Henriette uit Huisduinen schreef op 13 juli 2016 om 20:02:
Wat ziet de site er prachtig uit, complimenten aan het Huisduinerkoor en de mensen die zo hard hebben gewerkt achter de schermen. Trots op ons koor!!!!
Admin-antwoord:
Dank je wel Henriรซtte. En we mogen zรฉker trots zijn op een koor wat al bijna 21 jaar heerlijk voortkabbelt.......